İSMAİL YALÇIN - OKUL MÜDÜRÜ

1987 yılında Gümüşhane İli Torul İlçesinde doğdu.İlköğretimi ve Lise eğitimini Torul ilçesindeki Namık Kemal İlkokulu´nda ve Şehit Tamer Özdemir Çok Programlı Lise´sinde tamamladı.2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 2009 yılı Haziran ayında derece ile üniversiteden mezun oldu. 2009 yılı Eylül ayında Erzurum İli Çat İlçesi Başköy İlkokulu´na Sınıf Öğretmeni olarak atandı.2010 yılı Ocak ayında Muş ili Bulanık İlçesi Bulanık Yatılı Bölge Okulu´na Sınıf Öğretmeni olarak  atandı.2015 yılı Haziran ayında Gümüşhane İli Merkez Tekke İlkokulu´na Sınıf Öğretmeni olarak atandı.2016 yılı Eylül ayında sınav puanı ataması ile Tekke İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı.2019 yılı Eylül ayında sınav puanı ataması ile Arzular Şehit Ramazan Meşe İmam Hatip Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak atandı.Hala bu görevi yapmakta olup, evli ve iki çocuk babasıdır.